Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Mirisni štapići i čunjići

Mirisni štapići su neizostavan wellness proizvod koji pridonosi da se osjećamo relaksirano.
U prilog tome govore i najnovije znanstvene studije koje tvrde da paljenje mirisnih štapića generira u mozgu različite kemijske spojeve koji dovode do stanja savršenog mira, aktivira dosad malo poznate kanale u mozgu i tako ublažava tjeskobu i depresiju.

Paljenje mirisnih štapića i čunjića uistinu će vas učiniti sretnijim i pozitivnijim.

Mirisni štapići i čunjići služe i za pročišćavanje prostora, aure i kristala od negativnih energija, a također su izvrsni prirodni osvježivači prostora koji unose profinjenu energiju u naš prostor.

Mirisni štapići sastoje se od aromatičnih biljnih materijala u kombinaciji s eteričnim uljima, vodom, drvenim prahom i prirodnim smolama za povezivanje.
Najčešće dolaze u obliku štapića; biljna mirisna smjesa na drvenom štapiću bambusa ili sandalovine.

Sve su popularniji i mirisni čunjići koji, za razliku od mirisnih štapića, nemaju u sredini drveni štapić, već su cijeli od mirisne smjese oblikovane u samostojeće čunjiće. Odsustvo drvenog štapića u jezgri daje im čišću, intenzivniju mirisnu notu.

U našem WebShop-u pronaći ćete najkvalitetnije mirisne štapiće i čunjiće, izrađene ručno na tradicionalan način, od potpuno prirodnih, netoksičnih sastojaka.

Ponudu mirisnih štapića pogledajete    Klikom na link
Ponudu mirisnih čunjića pogledajete    Klikom na link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pretraži trgovinu

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk