Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

VISAK ATLANTIS

Email
visak atlantisvisak atlantis
Krom, 45g,3,8cm
Kat.broj : R122
129,00 kn
Opis

Visak - Atlantis (kromirani mesing)

Težina: 44 g

Veličina: 3,8 x 1,5 cm

Visak Atlantis je danas jedini poznati visak koji ima zaštitne sposobnosti zajedno s terapeutskim svojstvima. Na njemu je zaštitni simbol Atlantisa koji se temelji na Zlatnom rezu, jednom od načela svete geometrije. Djeluje s punim spektrom bijele svjetlosti, izuzetno je jak kod tretmana iscjeljivanja i nije ga potrebno čistiti.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk