Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Barbara Ann Brennan: Svjetlost se rađa - put ka samoiscjeljenju

Barbara Ann Brennan je iscjeliteljica, psihoterapeutica i znanstvenica koja je više od dvadeset godina posvetila ispitivanju i istraživanju ljudskog energetskog polja. Nakon magisterija iz atmosferske tizike na Wisconsinskom sveučilištu radila je kao znanstveni istraživač u Goddard Space Flight centru NASA-e (Goddardovom centru za svemirske letove). Bioenergetsku i core terapiju učila je na Institutu za psihofizičku sintezu, te u Zajednici cjelovite ličnosti u Washingtonu D. C. bila je u klasi prvih diplomanata Instituta za novo doba dr. Johna Pierrakosa, sada poznatog kao Institut za core energetiku iz New Yorka.
Njezina prva knjiga Iscjeliteljske ruke priznata je kao jedan od najznačajnijih tekstova o alternativnom liječenju našega vremena. Ona je utemeljiteljica i ravnateljica Iscjeliteljske škole Barbare Brennan iz East Hamptona, Long Island, gdje je razvila četverogodišnji priznati program iscjeljivačke znanosti. Njezine radionice, predavanja i demonstracije odveli su je širom Sjeverne Amerike i Europe.

Sadržaj knjige
Uvod        Novi obrazac: Iscjeljivanje i stvaralački proces.........11

Prvi dio
PREGLED STUVREMENOGA ISCJELJIVANJA
Poglavlje 1    Iscjeliteljski dar.............15
Poglavlje 2    Četiri dimenzije vaših stvaralačkih energiia .........31
Poglavlje 3    Novi pogled na iscjeljivanje – holografsko iskustvo......55
Poglavlje 4    Poštujte svoj sustav balansiranja.......73

Drugi dio
SUVREMENE TEHNIKE ISCJELJIVANJA
Uvod            Moj stav...........85
Poglavlje 5    Što može učiniti iscjelitelj, a ne može vaš liječnik ili terapeut........91
Poglavlje 6    Sprega iscjelitelj-liječnik........107

Treći dio
OSOBNO ISCJELITELJSKO ISKUSTVO
Uvod            Vrijeme je da počnete skrbiti o sebi.......127
Poglavlje 7    Sedam etapa iscjeljivanja.......129
Poglavlje 8    Sedam razina isceliteljskog procesa.......141

Četvrti dio
STVARANJE PLANA ISCJELJIVANJA
Uvod             Stvaranje vašeg osobnoga plana iscjeljivanja......157
Poglavlje 9      Energije Zemlje kao osnova života.......159
Poglavlje 10    Vaše fizičko tijelo kao duhovno prebivalište.......181
Poglavlje 11    Iscjeljivanje samoga sebe ljubavlju, odustajanjem od savršenstva.......199
Poglavlje 12    Iscjeljivanje kroz svijest o samome sebi.......219

Peti dio
ISCJELJIVANJE I MEĐUSOBNI ODNOSI
Uvod              Značenje međusobnih odnosa za vaše zdravlje.......239
Poglavlje 13    Stvaranje zdravih međusobnih odnosa.......241
Poglavlje 14    Tri tipa interakcija aurinih polja u međusobnim odnosima.......263
Poglavlje 15    Aurine interakcije promatrane u međusobnim odnosima........301

Šesti dio
ISCJELJIVANJE U NAŠOJ VIŠOJ DUHOVNOJ STVARNOSTI
Uvod             Integracija viših duhovnih aspekata i dubljih dimenzija u plan iscjeljivanja......369
Poglavlje 16    Proces vodstva u vašem životu.......371
Poglavlje 17    Naše namjere i dimenzija hare......403
Poglavlje 18    Naš Božanski bitak.......427
Zaključak.......................443
Dodatak A    Iscjeliteljska seansa s Richardom W. .................445
Dodatak B    Vrste alternativnog liječenja ........453
Dodatak C    Iscjeliteljska škola Barbare Brennan.......457

Bibliografija .........................459Uvod

Novi obrazac: iscjeljivanje i stvaralački proces

Nakon objavljivanja moje prve knjige Iscjeliteljske ruke nastavila sam proučavati odnos naših životnih energija i zdravlja, bolesti i iscjeljivanja. Veoma su me zainteresirali dublji razlozi zbog kojih se razbolijevamo. Je li „razboljijevanje“ dio ljudskog stanja koje u sebi nosi dublje značenje ili poruku? Kako življenje „noramalnog“ života u našoj kulturi dovodi do bolesti? Pitala sam se koji je životni ritam za nas najzdraviji. Kako naša svakidašnja opredjeljenja i djelovanja utječu na naše zdravlje? Kako mijenjanje naše svijesti iz trenutka u trenutak utječe na naše zdravlje? Pitala sam se može li i kako, naša bolest biti povezana s našom kreativnosti i s našim evolucijskim procesom.
Prestala sam se baviti iscjeljivanjem kako bih imala više vremena za osnivanje Iscjeliteljske škole Barbare Brennan te sam nastavila promatrati energetske fenomene u razredima i skupinama kao i kod pojedinih studenata. Tijekom poduke i predavanja, počeo se otkrivati vrlo zanimljiv obrazac. Početkom godine moj vodič je rekao da trebam predavati o stvaralačkom procesu. Kada sam napokon bila sposobna napisati, srediti i spojiti nekoliko predavanja, otkrila sam sasvim novu vezu evolucijskog plana Zemlje, naše životne zadaće, naše kreativnosti, našega zdravlja i življenja u onome što Heyoan, moj vodič, naziva otvorenim trenutkom.
Da bismo razumjeli novi materijal potrebno je storiti novu paradigmu. Webster definira riječ paradigma kao „obrazac, primjer ili model“. To je način na koji opažamo svijet. Paradigma je niz pretpostavaka koje dijelimo i koje nam objašnjavaju svijet i pomažu da predvidimo njegovo ponašanje. Mi te pretpostavke prihvaćamo kao gotove činjenice. Definiramo ih kao osnovnu stvarnost i o njima dalje ne razmišljamo. Primjećuje li riba vodu?
Većina naših predodžaba o svijetu proizlazi iz niza pretpostavaka koje usvajamo bez provjere, i koje, većinom, ne istražujemo ili ispitujemo“, primjećuje Werner Erhard, utemeljitelj Forum radionica. Nosimo ih u sebi kao datost. Toliko su dio nas samih da nam je teško od njih se dostatno udaljiti kako bismo o njima mogli razgovarati. Mi ne mislimo o tim pretpostavkama - mi mislimo iz njih." Medicinski obrasci određuju način na koji razmišljamo o našim tijelima. Godinama, je zapadnjačka medicina smatrala zle duhove, duševna stanja, bakterije i viruse uzrocima bolesti i preme tome je određivala terapiju. Napretkom medicinske tehnologije i novim spoznajama o povezanosti uma i tijela, naši se medicinski obrasci mijenjaju. Novi obrasci pružaju nove mogućnosti. U prošlosti je bilo poznato da je polje aure povezano sa zdravljem i izlječenjem, ali u nekom "ezoteričnom" smislu. Spoznaja polja bila ie mješavina stvarnih opažanja, pretpostavki i mašte. Sada, kada smo o bioenergiji u našim laboratorijima i klinikama spoznali više, ideja o ljudskom energetskom polju koje ie izravno povezareo s našim zdravliem postaje prihvatljivijom unutar zapadnjačkih medicinskih obrazaca.
U ovoj knjizi predstavljam novi pogled na zdravlje, liječenje i bolest. Prvi dio uključuje znanstveno tumačenje temeljeno i na energetskom polju i na holografskim teorijama o tome kako djeluje polaganje ruku.
U drugom dijelu opisujem što iscjelitelj može ili ne može učiniti za nekoga, opisujem osnovni oblik iscjeliteljske seanse, te kako može djelovati sprega liječnik-iscjelitelj. Drugi dio predstavlja koncept unutarnjega sustava balansirania, automatskog, obično nesvjesnog, sustava koji nas održava u vrhunskoj formi ako ga osluškujemo i slijedimo. Drugi dio također pokazuie kako u našim životima i tiielima možemo stvoriti bolest ako ne slijedimo naš sustav balansirania. Kroz niz razgovora s pacijentima, u trećem dijelu prikazujem etape osobnog iskustva koje su se s pacijentove točke gledišta zbivale tijekom iscjeljivanja. Objašnjavam što pacijent može učiniti kako bi iz tog procesa dobio najviše, uključujući i to, kako surađivati s iscjeliteljem i liječnikom u stvaranju plana liječenja. Prikazi različitih slučajeva pomažu stavljanju iscjeliteljskog procesa u svakodnevne okvire.
Četvrti dio daje podrobne planove liječenja i veoma korisne iscjeljujuće meditacije i vizualizacije koje će pomoći vašem osobnom procesu liječenja.
Peti dio opisuje kako vaše veze s drugim ljudima utječu na vaše zdravlie u pozitivnom i u negativnom smislu. Opisani su praktični načini stvaranja zdravih odnosa, jednako kao i interakcije aurinih polja koje se zbivaju u odnosima s drugima. Dati su načini za ponovnu uspostavu zdrave razmjene energiie i povezanosti aurinih polja.
Šesti dio opisuje višu duhovnu stvarnost i dublje dimenzije stvaralačkih energija te dovodi zdravlje, bolest i liječenje u svezu sa stvaralačkim procesom.
Dodatak A predstavlja zapis s iscjeliteljske seanse; dodatak B popis svih vrsta iscjelitelja i onoga što rade, te organizacije u kojima ih možete naći; a dodatak C, opis Iscjeliteljske škole Barbare Brennan koja obučava muškarce i žene iscjelitelje za stručni rad. Bibliografija pruža izvor daljnjeg izučavanja i čitanja.


Knjigu možete naći u našem WebShop-u.        Kliknite link

 

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk